Gezonde Carrot Cake Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met wat olijfolie. Meng in een kom de geraspte wortelen, volkorenmeel, eieren, olijfolie, honing, bakpoeder, kaneel, nootmuskaat en zout. Roer alles goed door elkaar. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in ongeveer 40 minuten gaar. Laat de cake afkoelen en geniet ervan!

Lees Verder

Avocado Hummus Recept - Maak het met Anna Meyer

Giet de kikkererwten in een zeef en spoel ze af met koud water. Laat de kikkererwten uitlekken en zet ze daarna opzij.

Courgette Ovenschotel - Een heerlijke ovenschotel met courgette

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met olijfolie.

Romige Avocadosoep - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Verwarm een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten. Voeg vervolgens de komijn, koriander, chilipoeder, zout en peper toe en bak nog 1 minuut. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de avocado's toe en kook 5 minuten. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde soep. Voeg het limoensap en -rasp toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met wat fijngehakte koriander.

Courgette Spaghetti met Halloumi - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in dunne plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrooi de plakjes met zout en peper en bak ze in de oven gedurende 15 minuten.

Paddenstoelenstoof - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uien toe en bak ze gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de paddenstoelen toe en bak gedurende 5 minuten, of tot ze zacht zijn. Voeg de tomatenpuree, oregano, tijm, rozemarijn, basilicum, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

Mini Hamburgers met Truffelmayonaise - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng in een kom het gehakt, de eieren, het paneermeel, de peterselie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar. Maak met je handen 8 kleine hamburgers van het gehaktmengsel. Verhit de olijfolie en truffelolie in een koekenpan en bak de hamburgers aan beide kanten goudbruin. Leg de hamburgers op een bakplaat en zet ze 10 minuten in de oven.

Salade met Gebakken Champignons - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Klaar in slechts 30 minuten.

Chocolade Muffins met Pecan - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 350 graden. Vet een muffinvorm in met boter of bakspray. In een grote kom, meng de bloem, bakpoeder, zout, suiker en bruine suiker. Voeg de gesmolten boter, eieren, melk en vanille extract toe en meng tot een glad beslag. Voeg de chocolade chips en gehakte pecannoten toe en meng goed. Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak gedurende 20-25 minuten. Laat de muffins afkoelen voordat je ze serveert.